Zásady ochrany osobních údajů (GDPR)

KDO ÚDAJE SBÍRÁ
Vaše údaje sbírá:
František David Šmarda
IČO 75766736
Se sídlem Dobronín, Cihelna 63, PSČ 58813
Kontaktní email: tytodokazes@post.cz

———————————————–

JAKÉ ÚDAJE A PROČ SBÍRÁM
 E-mailový seriál
Na základě vašeho souhlasu se zpracováním osobních údajů sbíráme vaši e-mailovou adresu, abychom vám je mohli poslat do e-mailu.
E-mailová upozornění na články
Na základě vašeho souhlasu se zpracováním osobních údajů sbíráme vaši e-mailovou adresu, abychom vám mohli posílat upozornění na nové články v blogu a vypsané termíny kurzů.
Kontaktování a poptávka koučinku
V kontaktním formuláři sbíráme vaše jméno a e-mail, abychom vám mohli zodpovědět dotazy v rámci budoucího plnění smlouvy. V poptávkovém formuláři sbíráme vaše jméno, e-mail a název firmy pro budoucí plnění smlouvy, abychom mohli vaši poptávku koučinku správně zpracovat.
Rezervace kurzu a objednávka
Z důvodu plnění smlouvy a zákonné povinnosti od vás sbíráme následující údaje: jméno, název firmy, IČO a fakturační adresu, abychom mohli řádně vyřídit vaši rezervaci kurzu, či objednávku koučinku, nebo dárkového poukazu, a řádně vystavovat a archivovat daňové doklady.

—————————————————————————–

JAK DLOUHO ÚDAJE UCHOVÁVÁM

  • E-mailový seriál: po dobu 60 dní.
  • E-mailová upozornění:  po dobu 5 let
  • Odeslání dotazu, poptávky: po dobu 1 roku
  • Objednávka: po dobu stanovenou zákonem.
Kdo údaje zpracovává:
Zpracovatelem údajů jsou tyto subjekty, s nimiž máme uzavřenou zpracovatelskou smlouvu:
  • František David Šmarda IČO 75766736                                                                                                    Se sídlem Dobronín, Cihelna 63, PSČ 58813
  • Solitea Česká republika, a.s. (IČ 255 68 736, se sídlem Drobného 555/49, Ponava, 602 00 Brno), provozovatel aplikace iDoklad.
  • Společnost Google, poskytovatel služby Google Suite a Google Adwords.

——————————————————————————

NA CO MÁTE PRÁVO
  • Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.
  • Můžete požádat o ukončení zasílání e-mailových upozornění. Sami se pak můžete kdykoliv odhlásit v zápatí jakéhokoli e-mailu.

Kam se můžete obrátit:

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 18.5.2018.